top of page

Våre tjenester

Hunder er vårt liv og lidenskap, vi er veldig heldige som kan kombinere arbeid med lidenskap som har fulgt oss i mange år. Takket være dette tilbyr vi alltid tjenester på høyeste nivå, og tar vare på alle detaljer og komforten til kjæledyret ditt.

Vi legger vekt på glede og trivsel under frisørbesøket, og tilpasser besøkene etter hver enkelt hund. Om hunden har behov for en pause underveis, vi lar hunden slappe av litt i salongen.

Full Pakke

Bad, føn, børst og klipp

[Kloklipp og ørerens er inkludert]

Full pakke inkluderer bad, føn, børst, stylist og fullstendig klipp av hele hunden. Vi gjør så godt vi kan i å imøtekomme eiers ønsker og behov for frisyren, eller følger rasetypiske utseende.

Fjerning av tannstein

.

Vi tilbyr Ultrasonic tannbehandling for å fjerne plakk og tartar.

Merk deg at denne behandlingen er for å opprettholde god tannhelse og unngå infeksjon og dårlig ånde. Hunder med tegn på infeksjon i tannkjøtt og store mengder plakk bør få behandling hos veterinær.

Napping for strihåret hund

[Kloklipp og ørerens er inkludert]

Napp av pels på strihårshunder, inkludert et skånsomt bad på eiers forespørsel, hårklipp og styling i henhold til rasestandarder eller eiers ønske.

Stusse Pakke

,

Vi fjerner uønsket pels fra øynene eller klipper snute.

Spa & Velvære bad

[Kloklipp og ørerens er inkludert]

Bad med sjampo og balsam dedikert til rasen og typen pels, hårføner og børste. Fjern forsiktig små flokefjerning ved behov. Fjerning av store floker +25% til grunnprisen.

Vi tilbyr gjørme, eteriske, terapeutiske og regenerative bad.

Valpe Pakke

Kun for valper opptil 6 måneder gamle, som er hos oss for første gang.

Bad, tørking, kloklipp, ørerens og hygienisk hårklipp. 
Alle tilleggsalternativer belastes ekstra.
På våre valpetrening introduseres valpen til vår salong, og blir vant til å bli håndert av fremmende, og blir kjent med de gjeldende reglene under omsorgen. Dette gjør det enklere for hunden å akseptere behandling i fremtiden. Dette er helt og fullt på valpens premisser - på en hyggelig og behagelig måte.

bottom of page