top of page

lør. 15. okt.

|

Ski

The Amazing Poodle - I følge Tatiana og Umberto!

Med stor glede ønsker vi å invitere til vårt første seminar på Hundestasjon AS – for denne spesielle anledningen har vi bestemt oss for å invitere noen fantastiske personer!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
The Amazing Poodle - I følge Tatiana og Umberto!
The Amazing Poodle - I følge Tatiana og Umberto!

Tid og sted

15. okt. 2022, 08:00 – 16. okt. 2022, 18:00

Ski, Torgveien 2, 1400 Ski, Norwegia

Om arrangementet

Med  stor glede ønsker vi å invitere til vårt første seminar på Hundestasjon  AS – for denne spesielle anledningen har vi bestemt oss for å invitere  noen fantastiske personer! Med stolthet kan vi meddele at dere kommer  til å få anledningen til å møte groomere blant de mest kjente i Europa –  Umberto Lehmann og Tatiana Rzeszutek.

Dette kommer til å være en  uforglemmelig helg, hvor dere kommer til å få muligheten til å se  hvordan profesjonelle jobber, men også få snakket med den viktigste  personen innenfor groomingens verden, samt benytte dere av hans tips og  workshop.

MØT VÅRE GJESTER!

Hvem er Umberto Lehmann? Umberto  Lehmann startet sin første hundesalong i Milano i 1985. Før dette har  han utvidet sine kunnskaper ved deltakelse i kurs, utstillinger og  støtte av hundeoppdrett. Det samme året begynte han også å lede kurs og  workshops. Allerede på starten hadde han over 500 medlemmer ved sin  skole. Han har vunnet en rekke groomingkonkurranser i Europa, USA og Canada. Umberto  er en internasjonal dommer på groomingutstillinger og -konkurranser.  Umberto har dømt over 300 internasjonale groomingkonkurranser, samt  ledet over 350 groomingseminarer i USA, hele Europa, Ukraina, Russland,  Taiwan, India, Brasil, Japan, Kina og Korea. I dag er han presidenten i European Grooming Assosiation, og organiserer et av de største groomingevents – Milangroom.

Hvem er Tatiana Rzeszutek? Tatiana  åpnet sin første hundesalong i 2017, men alt startet med Tatianas  kjærlighet til pudler, som oppsto i 2013 når hun bestemte seg for sin  første standardpuddel. Denne rasen har lært henne flid og nøyaktighet i  det hun gjør. Per dags dato er Tatiana standardpuddel oppdretter,  eier av to prestisjesalonger innenfor grooming, hun deltar aktivt i  groomingkonkurranser og kan skryte av mange medaljer og premier. Fra  2022 eier hun en groomingskole i Polen i samarbeid med Umberto, og sist  men ikke minst, har oppnådd tittelen Master Groomer i alle fem  kategorier. Det er en av de mest prestisjefylte titlene en groomer kan  bære.

HVA VIL SKJE I LØPET AV DENNE HELGEN?

På workshopen vil du få opplæring i hvilke produkter du bør velge til den konkrete pelsen, og hvordan forberede den til klipp. Du  vil bli kjent med interessante teknikker i bruk av saks, som definitivt  vil gjøre jobben lettere for deg, og hjelpe deg med å utvikle deg selv.   Begge modellene som vil brukes kommer sårt til å trenge en klipp,  med nesten 3 måneder uten grooming, for å best mulig kunne vise dere  fremgangsmåten i den ønskede frisyren. Seminar vil være på engelsk.

WORKSHOPENS PLAN

Dag 1. – 15. oktober 2022; seminar

Vi starter kl. 08:00 • 08:00 – registrering av deltakere og litt organisatorisk informasjon med kaffe og kake • 09:00 – presentasjon av første modell og diskusjon rundt modellen • 13:00-14:00 – pause for buffet • 14:00 – presentasjon av andre modell og diskusjon rundt modellen • 17:00 – oppsummering av seminaret og trekk av gevinster

Hva vil dere få vite på seminaret? • Beskrivelse av de ulike frisyrene • Hvordan beholde pelsen i utstillingskondisjon? • Hvordan tilpasse pleieproduktene til de forskjellige typene pels? • Hva legger dommerne mest vekt på under dømming av jobben utført på groomingkonkurranser? • Forskjellen på utstilligsklipp, konkurranseklipp og salongklipp • Detaljert forklaring og demonstrasjon av frisyrene Terrier Klipp og Puppy Klipp

Dag 2. 16. oktober 2022; workshop

Vi startet workshopene med Umberto og Tatiana fra kl. 10:00 • Jobb på sin egne modell – størrelsen på puddelen og valg av frisyre er  valgfri. (Har du ikke en puddel, kan du komme med hvilken som helst  annen rase. Umberto vil med glede hjelpe til med tips for grooming av  andre raser også.) • Groomingutstyr må tas med selv. Modellen må være forberedt til klipp (vasket fra før av). • Vi ønsker sterkt at workshopene skal gjennomføres i god stemning og uten rivalisering. • Utdeling av sertifikater vil skje etter endt workshop.

DATO:

15. oktober 2022 Seminar (teoretisk del): 20-25 personer 16. oktober 2022 Workshop: 15 personer jobbende med hund, og 3 observatører. Ps. Grunnet begrenset med plasser er det betalingsdatoen som kommer til å avgjøre

STED: Hundestasjon AS – groomingsenter Torgveien 2, 1400 Ski

PRIS: • Pakke 1: Seminar (teoretisk del) – 3500 kr • Pakke 2: Seminar + workshop – 4990 kr • Pakke 3: Seminar + observatør – 4100 kr

For personer som har gjennomført kurs ved Hundestasjon AS, vil det komme rabatt på 500 kr.

Reservasjon  av plass på seminaret vil skje ved innbetaling depositum, som vil være  50% av den ønskede pakken eller betale hele beløpet for den valgte  pakken med en gang. 

Depositumet betales innen 7 dager fra  registrering (via mail). Etter dette tidspunktet vil deltakeren miste  sin plass tildelt ved registrering, og vil motta første ledige plass  etter innbetaling av depositum på konto. Depositumet vil ikke returneres  dersom du ikke kan møte opp. For reservering av plass ønsker vi kontakt på vår emailadresse – hundestasjon.klippekurs@gmail.com

Ved  registrering vennligst oppgi ditt for- og etternavn eller navn på  firma, adresse, telefonnummer, epostadresse og hvilken pakke du ønsker å  velge.

Enjoy ! 

Dele dette arrangementet

bottom of page