top of page

tor. 02. nov.

|

Ski

4-dagers seminar med Bakar Zhangirashvili-teknikker

Vi er glade for å kunne meddele at vårt Hundestasjon grooming academy får besøk av en fantastisk master frisør - Bakar Zhangirashvili - dette er en spesiell begivenhet fordi Bakar vanligvis ikke trener utenfor sitt eget akademi og skal besøke Norge for første gang!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
4-dagers seminar med Bakar Zhangirashvili-teknikker
4-dagers seminar med Bakar Zhangirashvili-teknikker

Tid og sted

02. nov. 2023, 09:00 – 05. nov. 2023, 19:00

Ski, Torgveien 2, 1400 Ski, Norge

Gjester

Om arrangementet

Hei hundefrisører :)

Vi er glade for å kunne meddele at vårt Hundestasjon grooming academy får besøk av en fantastisk master frisør - Bakar Zhangirashvili - dette er en spesiell begivenhet fordi Bakar vanligvis ikke trener utenfor sitt eget akademi og skal besøke Norge for første gang. Dette er den eneste sjansen til å møte Bakar og lære av mesteren i Norge

Bakar Zhangirashvili er sertifisert EGA-mester. Medlem av det ukrainske grooming landslaget i 2015-2017. Eier av hundesalongen G-PET.

Sammen med George Goginashvili er han medeier og lærer ved det internasjonale Grooming Academy G-POINT i Ukraina og Tyskland.

Han er ekspert og vinner av ukrainske og internasjonale grooming konkurranser.

Bakar er også foredragsholder ved en rekke mesterklasser i Ukraina og i utlandet. Han har hatt æren av å dømme flere internasjonale online grooming-konkurranser. Studenter trent av Bakar Zhangirashvili er vellykkede hundefrisører. 

!!! Hans mest kjente student er George Goginashvili !!!

Vårt utdanningsprogram vil vare så lenge som 4 dager.

Hva vil denne opplæringen gi deg?

  • Takket være møtet med Bakar forstår du saks, du vil lære å kontrollere dem, få fart på arbeidet og jobbe ordentlig for helsen din.
  • Du vil lære nye mønstre for å bygge frisyrer, takket være at verkene dine blir pene og symmetriske. Mønstrene våre er enkle og effektive, slik at du enkelt kan gjenta dem på enhver hund, på enhver pelstype og i enhver frisyre, også i en utstillingsfrisyre.

Program:

  • dag 1 - Sakser Teknisk, det vil si hvordan du kjøper og ikke betaler for mye, hvordan du holder dem riktig, hvordan du trener for å forbedre teknikken for å jobbe med en avslappet hånd, trening på ruller og mange triks som vil gjøre saksene dine feilfrie, raske og rent - maks 11 personer
  • dag 2 - Vi bygger riktig bein og potenetrimning etter et opplegg som du kan bruke på enhver hund - trinn for trinn trimmer vi sammen med Bakar alle fire beine på hund-modellen. Dette vil gi deg nok tid til å forstå og huske hårklippsordningen og rekkefølgen på stellebevegelsene - maks 11 personer
  • dag 3 - seminar - Bakar vil presentere en hårklipp på Asia style på 2 eller 3 modeller, 3 forskjellige pelstyper - samme magiske opplegg, en annen frisyre hver gang, med full kontroll over klippene. På slutten av seminaret, hvis det fortsatt er tid - spesielt for deg, vil han presentere deg forfatterens metode for å bade i hans G-punkts kosmetikk og en innovativ tørketeknikk som fungerer på alle typer pels, spesielt nyttig når du tørker angst eller unghunder.
  • dag 4 - workshops - dette er tid for deg, du kan jobbe på levende modeller. Arbeidet vil være i to grupper, hver gruppe er på maks 5 eleveren.

Pris:

  • full pakke = 10190kr - 4 dager - begrenset antall plasser
  • halv pakke (skjæreteknikker eller seminar med workshop) - 2 dager - 5900kr - begrenset antall plasser

Dette er ikke en ordinær trening hvor du ser på og bare stiller spørsmål, og så hjemme etter 2-3 uker kan du ikke gjenta noe.

Dette er et veldig gjennomtenkt treningssystem, takket være det vil du forstå prinsippene for hundepleie, lære klippeteknikker og etter en måned vil du fortsatt kunne bruke denne kunnskapen og ferdighetene i bevisst arbeid med hunden din. Arbeidet ditt vil være gjennomtenkt, planlagt, og du vil ha full kontroll over saks og frisyre.

Tid:

02 - 05. novemer. 2023

Plass: 

Hundestasjon AS - Grooming Senter og Hundefrisørskole 

Torgveien 2, 1400 Ski 

hundestasjon.klippekurs@gmail.com 

tlf +47 96867033, +47 96867032

Dele dette arrangementet

bottom of page